10:03
Активізація пізнавальної активності учнів у вивченні англійської мови через гру

Протягом 7 років в Україні проводиться Всеукраїнська гра з англійської мови «Puzzle». Зміст гри складають завдання з англійської мови, літератури та країнознавства (культури), які потребують певної ерудиції, кмітливості, миттєвої реакції, уважності, зосередження й, безумовно, почуття гумору. Мета та завдання гри: формування в учнів зацікавленості англійською мовою, літературою та історією; підвищення кваліфікації викладачів англійської мови, літератури та історії; активізація позаурочної роботи із зазначених вище дисциплін; надання учням можливості змагатися в міжрегіональному масштабі, не виїжджаючи зі свого району.

У 2015-2016 навчальному році, в рамках «Року англійської мови в Україні», 7 учнів І – ІІІ курсів ДНЗ «ВПУ №7 м. Миколаїв» взяли участь у цьому конкурсі - грі та одержали сертифікати. Учасникам конкурсу були запропоновані різнорівневі завдання, виконавши які, наші учні показали достатній рівень знань з граматики, лексики, а також знання з історії та культури Великої Британії.

У 2016-2017 навчальному році вже 18 учнів училища подали заявку щодо участі у грі. Сподіваємось, що нові учасники гри покажуть високий рівень знань мови, літератури і культури Великої Британії, розширять свій світогляд. Маємо надію, що ця гра стане стартом формування в учнів свідомого ставлення до навчання в цілому та визначить доцільність вивчення англійської мови як мови міжнародного спілкування.

Переглядів: 351 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: