20:36
День відкритих дверей у Чорноморському Національному університеті ім. Петра Могили

22 березня в Чорноморському Національному універсистеті ім. Петра Могили відбувся день відкритих дверей кафедри соціальної роботи, управління і педагогіки. Студенти цієї кафедри запросили учнів ДНЗ "ВПУ №7" груп 352 та 151 з професії "Молодша медична сестра. Нянька. Гувернер" відвідати всі аудиторії, корпуса, побувати на всіх поверхах університету, познайомитись із студентами університету, які дали їм відчути себе студентами цього університету, дізнатися всі позитивні і негативні якості навчання.

Сюрпризом для наших учнів були підготовлені тренінги за допомогою яких кожен пізнав та відкрив для себе багато нового та цікавого. Деякі змінили свої погляди до оточуючих людей. Приємним для учнів було отримання солодкої насолоди "пряники любові".

На завершення учні були переповнені приємними враженнями та емоціями від проведенного дня. Кожен зробив для себе висновок, що хоче бути студентом Чорноморського Національного універсистету ім. Петра Могили і отримати дійсно достойну освіту, яка надасть розцвітання своєї карєри у подальшому житті.

Переглядів: 480 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: