10:35
ОБЛАСНІ ПЕДАГОГІЧНІ ЧИТАННЯ 2020

25 лютого 2020 року Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Миколаївській області на базі машинобудівного ліцею проведено обласні педагогічні читання з науковим супроводом «Упровадження сучасних форм і методів підготовки кваліфікованих робітників – шлях до забезпечення якості освіти».

 Мета заходу – удосконалення професійної компетентності педагогічних працівників, оновлення змісту роботи, інформаційного та методичного забезпечення освітнього процесу, впровадження нових технологій, форм і методів професійної підготовки учнів, сприяння творчому та професійному розвитку викладачів та майстрів виробничого навчання закладів професійної (професійно-технічної) освіти (далі – ЗП(ПТ)О) області, поширення перспективного досвіду в педагогічній діяльності.

Педагогічні читання відкрила Шаповалова Наталія Віталіївна, директор Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Миколаївській області, яка акцентувала увагу на одному з головних завдань викладачів та майстрів виробничого навчання, а саме – якісній підготовці майбутніх фахівців, конкурентоспроможних на ринку праці, та забезпечення умов для реалізації завдань системи П(ПТ)О.

У ході пленарної частини презентувала свій досвід Білюк Олена Геннадіївна, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри спеціальної освіти факультету педагогіки та психології Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського, яка ознайомила присутніх з теоретичним та практичним підґрунтям нового формату освіти.

В роботі секцій взяли участь педагогічні працівники нашого закладу, які атестуються на обласному рівні, а саме:

- Секкер Галина Олександрівна, викладач зарубіжної літератури - предметів суспільно-гуманітарного циклу та предметів «Основи галузевої економіки і підприємництва», «Основи трудового законодавства» професійно-теоретичної підготовки;

-Нестерчук Тетяна Олександрівна, викладач предметів професійно-теоретичної підготовки ;

-Авраменко Ганна Вікторівна, майстер виробничого навчання з професії Молодша медична сестра. Нянька. Гувернер;

-Недосєкіна Наталя Володимирівна, майстер виробничого навчання з професії Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних -  професій громадського харчування, ресторанного сервісу, бухгалтерського обліку, медичного та соціального обслуговування.

Наші колеги також взяли активну участь у виставці  науково та навчально-методичної літератури, презентували свої креативні напрацювання.

Орієнтуючись на зміст методичної проблеми, над вирішенням якої працює освітній заклад, наші колеги розкрили власний підхід до навчальної діяльності, поділились досвідом своєї роботи.

Доброзичлива, гостинна обстановка сприяли діловій атмосфері, результативній роботі та обміну досвідом між педагогами.

Переглядів: 207 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: