21:17
Регіональна інтернет-олімпіада з прикладної лінгвістики

З 05.12.2016 по 24.02.2017 викладачами кафедри загальної та прикладної лінгвістики філологічного факультету Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського була проведена регіональна інтернет-олімпіада з прикладної лінгвістики.

В олімпіаді взяли участь учні професійно-технічних навчальних закладів, учні загальноосвітніх шкіл та студенти вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації.

ЗМІСТОВІ НАПРЯМИ ОЛІМПІАДИ

1. Загальне мовознавство. Системність мови (фонетика, лексикологія, морфеміка, морфологія, синтаксис). Культура мовлення.

2. Англійська мова. Основи перекладознавства. Країнознавство (англійське).

3. Прикладне мовознавство (психолінгвістика, етнолінгвістика, лінгвокультурологія, основи текстології, комунікативна лінгвістика).

Інтернет-олімпіада з прикладної лінгвістики проходила у два етапи: І етап – дистанційний; ІІ етап – відбувся на базі Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського (м. Миколаїв).

24 лютого 2017 року учні нашого училища взяли участь у ІІ етапі. Після написання робіт для учасників провели екскурсію по університету, були представлені майстер-класи від студентів, а також учні мали можливість ознайомитись з історією створення та існування університету.

Учні показали достатній рівень знань української та англійської мов і були нагороджені сертифікатами.

Переглядів: 482 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: