18:45
Свято останнього дзвоника

Гучні оплески, сльози радості та багато побажань - саме так святкували свій випускний учні Державного навчального закладу «Вище професійне училище № 7 м. Миколаїв». Вже позаду уроки, контрольні роботи, конкурси, змагання, олімпіади; дописані останні сторінки зошитів; дочитані підручники. Для випускників 2019 року розпочався старт в доросле життя.

Щирими словами та красивими хореографічними композиціями привітали учнів училища колективи Миколаївського міського палацу культури "Корабельний". Всіх присутніх на святі без своєї уваги не залишили й випускники, після отримання довгоочікуваних дипломів, вони передали символ знань та мудрості учням першого курсу. І ось хвилююча мить – пролунав останній дзвінок. Радість і смуток переповнювали серця вчорашніх учнів. Навчання в училищі скінчилось і розпочалося самостійне і доросле життя.

ї

Дорогі випускники! Пам’ятайте цей день. Пам’ятайте всі миттєвості життя у стінах рідного училища, у ньому не може бути забутих дрібниць. Дружню підтримку вчителів, які завжди давали ще один шанс. Не забувайте відчай у очах майстрів, коли ви, заплутавшись у своїх помилках, вперто, жаліючи себе, ці помилки не визнавали. Пам’ятайте всі знання та життєві істини, адже вони обов’язково допоможуть вам у самостійному житті. У добру путь і щасливу днину, дорогі випускники Державного навчального закладу «Вище професійне училище № 7 м. Миколаїв».

Хай щастить вам!

Переглядів: 230 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: