09:57
Творче спілкування учнів та викладачів і майстрів

Творче спілкування учнів та викладачів і майстрів

Підвищення якості освіти, у тому числі професійної, сприяє впровадженню у навчально-виробничий процес сучасних освітніх технологій. У цьому контексті основними компонентами, які слід враховувати у навчанні та вихованні майбутніх фахівців, є їх індивідуальні здібності, здатність викладачів та майстрів до ефективного впровадження сучасних освітніх технологій, дидактична орієнтація на вироблення позитивно мотивованого ставлення учнівської молоді до нового, оцінювання результатів впровадження освітніх технологій.

З цією метою в училищі проходить декада, якою передбачено проведення конкурсів фахової майстерності з професій «Діловод. Адміністратор», «Оператор комп’ютерного набору. Секретар керівника (організації, підприємства, установи). Діловод», «Електромонтажник освітлювальних мереж та електроустаткування», «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування». Заплановано обмін досвідом навчання учнів групи №331 («Соціальний робітник. Діловод. Адміністратор») для групи №161 («Діловод. Адміністратор»). Викладачі та майстри виробничого навчання проведуть відкриті уроки з предметів теоретичної та професійної підготовки.

Під час цієї декади чітко прослідковується спільна навчально-педагогічна діяльність, основною метою якої є професійна адаптація учнів та набуття ними професійного досвіду. Подальше удосконалення професійної діяльності призводить до утворення в особистості стійких комплексів знань, умінь та навичок, способів вирішення професійних завдань, які є засадами професіоналізму. На стадії майстерності професійна компетентність набуває характеру професіональної культури.

Переглядів: 513 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: