Доброю традицією в ДНЗ «ВПУ №7 м. Миколаїв» є презентація професій навчальних груп. Учні III курсу об’єднались в одну команду і готували представлення,  враховуючи специфіку майбутньої професії. Щорічна презентація стартувала 2 листопада. Свої таланти молодь активно проявляла в сценках, мінітюрах, декламуванні авторських віршів та пісень.

А в цьому навчальному році до презентації були залучені навіть батьки. Концертну програму розпочала бабуся учениці групи 352 Шутєєвої Валентини, Гордієнко Валентина Володимирівна, учасник народного ансамблю «Вербиченька».

... Читати далі »
Переглядів: 416 | Додав: Admin | Дата: 03.11.2016 | Коментарі (0)

Вивчаючи історичну спадщину Миколаївщини, учні Державного навчального закладу «Вище професійне училище № 7 м.Миколаїв» продовжили мандрувати культурними стежками нашого міста. Вони відвідали єдиний в Україні музей суднобудування і флоту, який був заснований в Миколаєві 30 липня 1978 року. Старовинна будівля є пам'яткою історії та архітектури кінця XVIII - початку XIX століть. Зведена в стилі раннього російського класицизму, вона служила канцелярією і житлом головних командирів Чорноморського флоту протягом 1794-1900 років. Свого часу там  жили і працювали видатні постаті минулого. Експозиція музею розміщена в дванадцяти залах і налічує близько трьох тисяч музейних предметів.

Також учні не оминули своєю увагою XIII обласну Бієнале дитячої творчості пам’яті Василя Верещагіна, «Всі ми діти твої, Україно!», яка відкрита для широкого загалу з 27 жовтня 2016 року у Миколаївському облас ... Читати далі »

Переглядів: 440 | Додав: Admin | Дата: 03.11.2016 | Коментарі (0)