09.11.2016 відбулась презентація групи № 262 з професії "Нянька". Учні ознайомили глядачів з історією виникнення професії та наголосили на тому, що сьогодні ця професія вимагає багато знань та умінь. Сучасна няня - це толерантна, доброзичлива, вихована особа, яка вміє спілкуватися з дітьми різного віку і ця професія заслуговує поваги суспільства.

Учні читали зворушливий вірш про дитинство, разом з глядачами поринули у чарівний світ пісень, в яких співали про вибір своєї професії і любов до малюків. Зробили екскурс до чарівного світу казки і представили на суд глядачів інтерпретацію за мотивами казок О. С. Пушкіна, яка отримала дуже веселу підтримку залу та бурні аплодисменти.

Світ кінематографії у мінівиставі "Знову двійуа" зацікавив глядача та викликав сміх та позитив.

... Читати далі »

Переглядів: 419 | Додав: Admin | Дата: 18.11.2016 | Коментарі (0)

16 листопада 2016 р. відбувся обласний конкурс «Посмішка Мельпомени» серед театральних колективів професійно-технічних навчальних закладів Миколаївської області, з метою стимулювання інтересів молоді до театрального мистецтва, створення умов до творчого, інтелектуального і духовного розвитку та підвищення рівня художньо-естетичного виховання.

Талановиті учні Державного навчального закладу «Вище професійне училище № 7 м. Миколаїв» на сцені обласного будинку художньої творчості в повній мірі розкрили свої творчі здібності, вдало показали високий рівень акторської майстерності та сценічної культури. Театральний колектив нашого закладу порадував глядачів яскравим уривком з п’єси про підлітків «Танці плюс».

... Читати далі »

Переглядів: 423 | Додав: Admin | Дата: 18.11.2016 | Коментарі (0)