10:24
ЕКОЛОГІЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ

1 березня 2017 року у Вищому професійному училищі №7 було проведено першу учнівську Еко - конференцію. Тема: «Глобальні проблеми людства». Керівник проекту: Кравченко Тетяна Юріївна, викладач предметів природничого циклу. Мета заходу: поглибити та розширити знання про екологічний стан природного середовища, охорону природи і раціональне природокористування. Конференція пройшла під гаслом «Інше життя – інші цінності».

В обговоренні взяли участь «політики», «географи», «екологи», «геологи», «економісти» та «соціологи», а також гості.

В ході роботи конференції були висвітлені глобальні проблеми людства: політичні,економічні, демографічні, соціальні та екологічні.

Учасники заходу представили доповіді та презентації власних досліджень з даних тем.

В процесі конференції Кравченко Т.Ю. вміло використала «Карту розуму» англійського психолога Тоні Бьюзена - зручний інструмент для відображення та фіксації процесу мислення. До створення інтелектуальних карт думок кожна група учнів підійшла творчо, демонструючи асоціативність та креативність мислення; були визначені всі негативні та позитивні аспекти впливу на оточуюче середовище, зроблені висновки та знайдені шляхи вирішення існуючих проблем людства.

Наприкінці конференції гості отримали випереджальне завдання та інструкційні картки до нього для проведення дебрифінгу з метою поглиблення знань учнів про глобальні проблеми України та її регіонів.

Переглядів: 410 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: