19:58
Група № 252 пройшла виробничу практику

Повернулася з практики група № 252 з профксії "Молодша медична сестра з догляду за хворими; нянька; гувернер", яку проходила у лікарні швидкої медичної допомоги м. Миколаєва. За період практики, який тривав з 01.09.2016 по 26.10.2016 учні ознайомились з роботою майже всіх стаціонарних відділень лікарні. Допомогали основному медичному персоналу у виконанні процедур фізіотерапії, прийому хворих, транспортування та супроводження хворих та інших.

Виробнича практика всіх учнів без винятку збагатила життєвим досвідом, учні проявили себе як відповідальні, самостійні робітники, які у різноманітних виробничих ситуаціях дотримувались вимог медичної етики, проявляли тактовність, уважність, милосердя.

Керівники відділень хірургії, урології, травматології, нейрохірургії були задоволені рівнем знань та умінь учнів нашого училища. По закінченню практики, головним лікарем МЛШД Демя'новим Олександром Євгеновичем було передано листа на адресу директора ДНЗ "ВПУ №7" Криницької Л. Г. з подякою за підготовку висококваліфікованих та якісних кадрів.

Переглядів: 446 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: