19:18
Конкурс української поезії «Мистецтво у віршах»

В рамках заходів, присвячених Дню української писемності і мови, 22 листопада в ДНЗ «ВПУ №7м. Миколаїв», пройшов конкурс української поезії «Мистецтво у віршах». З привітним словом до учасників  конкурсу, багато з яких вже не перший рік  беруть участь у творчих випробуваннях, звернулася методист училища В.А. Ничипоренко, яка  привітала і щиро подякувала учням за популяризацію української   поезії та  рідного слова

У конкурсі взяли участь учні I-III курсів. Блискуче і проникливо звучали поезії  В. Сосюри, І. Багряного, Д. Білоуса, М. Рильського та інших.

Володарами «Золотого п’єдесталу»  стали:

Номінація : «Читання авторської поезії»   -  Печена Олена, учениця  групи 262, яка емоційно й мелодійно прочитала авторський вірш про мову;

Номінація «Декламування сучасної поезії»  - Корінь Вікторія,  учениця  групи 352, і Мальцева  Елизавета, учениця групи 152.

«Срібній п’єде стал»  отримали:

Номінація «Декламування поезії класиків»  -Єрьоменко  Анастасія, учениця    групи 162; Номінація  «Декламування сучасної поезії»  - Гречанюк Максим, учень  групи 212 та Хмилко Лідія, учениця  групи 152.

Учасники  заходу продемонстрували чітку громадянську позицію, артистизм, виявили любов до рідного слова та  натхнення під час читання віршів. Конкурсанти  були нагороджені  дипломами.

З гарним піднесеним настрієм, позитивними емоціями учні готові й далі підкорювати вершини літературного Олімпу, а саме - брати участь в одному з улюблених  календарно- обрядовому святі Андрія Первозванного  - «АндріЇвські вечорниці».

 

Переглядів: 452 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: