22:35
Мандруючи культурними стежками Миколаївщини…

Вивчаючи історичну спадщину Миколаївщини, учні Державного навчального закладу «Вище професійне училище № 7 м.Миколаїв» продовжили мандрувати культурними стежками нашого міста. Вони відвідали єдиний в Україні музей суднобудування і флоту, який був заснований в Миколаєві 30 липня 1978 року. Старовинна будівля є пам'яткою історії та архітектури кінця XVIII - початку XIX століть. Зведена в стилі раннього російського класицизму, вона служила канцелярією і житлом головних командирів Чорноморського флоту протягом 1794-1900 років. Свого часу там  жили і працювали видатні постаті минулого. Експозиція музею розміщена в дванадцяти залах і налічує близько трьох тисяч музейних предметів.

Також учні не оминули своєю увагою XIII обласну Бієнале дитячої творчості пам’яті Василя Верещагіна, «Всі ми діти твої, Україно!», яка відкрита для широкого загалу з 27 жовтня 2016 року у Миколаївському обласному художньому музеї ім. В.В. Верещагіна. Учні познайомилися з роботами юних художників, які на виставці експонували 406 робіт.

Екскурсії залишили в душах учнів багато емоцій та вражень, показали що наше місто насичено багатою історією, постатями, традиціями та талантами.  

Переглядів: 440 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: