19:34
ПЕРШИЙ ДЗВОНИК

Кожен рік барвиста осінь зустрічає нас важливим, незабутнім святом. День знань розпочався урочистою лінійкою на якій були присутні учні, гості, батьки та випускники. В цей теплий вересневий день радо відкрив двері своїм учням Державний навчальний заклад «Вище професійне училище № 7 м. Миколаїв».

На святковій лінійці, присвяченій Дню знань, з привітаннями та напутніми словами до учнів звернулася директор Криницька Людмила Григорівна. Вона урочисто вручила учням почесні грамоти за досягнення високих показників.

Почесним гостем на святі була директор Корабельного центру зайнятості Бездольна Наталя Анатоліївна, яка побажала успіхів у навчанні, творчих здобутків, натхнення у нелегкій справі здобування професії.

Теплі слова та побажання наснаги, оптимізму, витримки і гарних результатів у навчанні пролунали від мами першокурсників – Тимошенко Галини Михайлівни.

Також з напутніми словами звернувся випускник училища Гайдамачук Євген, який впевнений в тому, що кожний, хто вже закінчив і закінчить ВПУ №7 чекає гарне майбутнє, але треба наполегливо працювати й професійно зростати.

Свято супроводжувалось піснями, які підготували для всіх присутніх наші талановиті учні та педагоги.

Новий навчальний рік - це нові надії, нові сподівання. Для когось цей рік навчання буде першим, для когось наступним чи останнім. Але, день яким він відкривається, завжди хвилюючий та незабутній - святковою атмосферою, барвами осінніх квітів, довгоочікуваними зустрічами друзів після літніх канікул. Все це такі знайомі і теплі ноти осені. І, звичайно, переливчастий Перший Дзвоник.

Право надати перший дзвінок 2017-2018 навчального року отримали кращі учні училища: Листопад Діана та Латій Валерій.

Вітаємо першокурсників з новим етапом у їхньому житті. Бажаємо докласти всіх зусиль для отримання професії, щоб навчання стало для вас головною життєвою потребою. Бажаємо всім учням наснаги, терпіння та професіоналізму! А всьому педагогічному колективу бажаємо примножувати трудові та професійні традиції, втілювати нові ідеї в життя!

Переглядів: 384 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: