16:42
Ще один крок у доросле життя

Ще один крок у доросле життя

Барвиста осінь зустріла ВПУ №7 важливим, урочистим, незабутнім святом – Днем знань. Схвильовано раділи учні-першокурсники, їх батьки, сяяли посмішки учнів старших курсів та педагогічного колективу. Адже для одних настав час обирати, ким ставати в житті, а для інших – непомітно промайнув іще один рік навчання в училищі і вони останній раз зустрічали свято Першого дзвоника в стінах нашого навчального закладу.

Почесними гостями на святі були директор Департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївського міської ради Бондаренко Сергій Миколайович, та голова правління Миколаївського регіонального відділення Української спілки промисловців та підприємців Єнтін Владислав Олегович.

З напутніми словами до першокурсників звернулися випускники училища, які переконані в тому, що кожного, хто вже закінчив і закінчить ВПУ №7 чекають вершини в житті, але треба й наполегливо працювати.

Свято супроводжувалось піснями та танцями, які підготували для всіх присутніх наші таланти.

Право надати перший дзвінок 2015-2016 навчального року отримали кращі учні училища: Акуленко Ангеліна (333 гр.) та Денисюк Сергій (201 гр.).

Бажаємо учням, щоб ці роки навчання для них були сповнені нових відкриттів і досягнень, залишили лише хороші спогади, і нехай всі їхні мрії виконуються! Сподіваємося, що вони увіллються в дружню сім’ю Вищого професійного училища №7 і воно стане для них рідною домівкою!

Переглядів: 524 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: