14:48
День міста

У кожного з нас є велика і мала Батьківщина. Велика-це наша рідна Україна з її нелегкою і непростою долею, мала – наш рідний край, наша степова Миколаївщина з її просторами, багатими ланами і квітучими садами.

14 вересня Миколаїв відзначає свій 230-День народження. З нагоди свята міська рада підготувала для миколаївців та гостей міста насичену святкову програму, яка завершиться святковим концертом на Соборній площі.

День міста став справжнім святом для миколаївців, завдяки заходам, які були організовані міською радою. Святковий парад, у якому взяли участь підприємства, навчальні заклади, Будинки творчості міста презентації навчальних закладів, культурно-розважальні програми не залишили байдужими майже нікого.

Наше училище також взяло участь у святкуванні. Цього року експозиція Державного навчального закладу «Вище професійне училище №7 м. Миколаїв» була яскраво представлена учнівськими проектами. У виставці взяли участь учні та педагоги училища.

Майбутні фахівці електрики не тільки здобувають освіту,але й активно проваджують теоретичні знання та новітні технології в практичну діяльність. Гості виставки з цікавістю і задоволенням звертали увагу на проекти «Малі архітектурні форми у ландшафтному дизайні» (керівник проекту О.Осадча, Л.Ковальова), проект-фонтан «Весела сімейка», проект електрика «Ростові квіти-торшер» (керівник проекту Л.Ковальова). Привертали увагу творчі роботи, виконані учнями під керівництвом майстра виробничого навчання О.Борисюк (Панно «Грація», «Метелики», «Квіткова мозаїка», «Поцілунок літа»).

Завдяки учням нашого навчального закладу кожен охочий міг дізнатися додаткову інформацію про умови вступу до нашого навчального закладу і про те, як саме відбувається навчання.

Місту завжди є чим приємно здивувати не тільки його жителів, але і гостей .

Ніхто не залишиться без яскравих вражень.

Переглядів: 276 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: