19:29
День українського козацтва

10 жовтня в Державному навчальному закладі «Вище професійне училище № 7 м. Миколаїв» святкували День Покрови Пресвятої Богородиці та Дня українського козацтва, який вся Україна святкуватиме 14 жовтня .

Не випадково для святкування Дня українського козацтва обрано саме цей день. Це дуже важливе свято для нашого народу, адже козацтво відіграло надзвичайну роль у становленні нашої держави. Його історичне значення важко переоцінити. Важко переоцінити і те, що зараз відбувається на Україні, а саме подвиги наших українських солдат, воїнів, чоловіків, які на даний момент захищають суверенність та незалежність Батьківщини.

На святкування були запрошені гості з Козацької громади Миколаївської області, а саме отаман Корабельного району Лещенко Володимир та старший джура Панченко Андрій. Вони познайомили учнів з традиціями славного українського козацтва. На власному прикладі та за участі учнів продемонстрували елементи вправ, якими вміло користувалися юні козаки під час забезпечення громадського порядку в місті та за його межами.

Переглядів: 352 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: