21:32
ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

Кожен майбутній випускник стоїть на шляху важкого вибору, мабуть, одного з найважчих у житті – вибору майбутньої професії та відповідного навчального закладу.

19 – 20 березня педагогічний та учнівський коллектив Вищого професійного училища №7 м. Миколаїв радо відчинили двері учням загальноосвітніх шкіл № 47, 48 Корабельного району. У навчальному закладі - День відкритих дверей.

Була проведена екскурсія по навчальному закладу, під час якої гості отримали інформацію про професії, яких навчають в училищі. Під час огляду аудиторій теоретичного навчання, лабораторій, майстерень учні отримали інформацію щодо умов навчання.

Учні училища під керівництвом викладачів та майстрів виробничого навчання продемонстрували школярам майстер-класи з професій: «Молодша медична сестра з догляду за хворими. Нянька. Гувернер», «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення», «Електромонтажник з освітлення та освітлювальних мереж; електромонтажник силових мереж та електроустаткування».

Переконані, День відкритих дверей у ВПУ №7 полегшить завдання майбутнім абітурієнтам щодо вибору професії та закладу, і вже у вересні наша родина поповниться новими першокурсниками.

Переглядів: 288 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: