11:32
Екскурсія по місцях бойової слави

Екскурсія по місцях бойової слави

26.11.2014 року, згідно домовленості між міською спілкою ветеранів Афганістану (голова спілки Палівода Сергій Миколайович), обласною федерацією стрілецького спорту (заступник голови, директор ТИРу ФСТ «ДИНАМО» Жепало Вадим Миколайович) та адміністрацією ДНЗ «ВПУ №7 м. Миколаїв» (директор ВПУ Криницька Людмила Григорівна) юнаки – учні нашого училища приймали участь в заходах військово-патріотичної спрямованості, присвяченої 70-річчю вигнання нацистських загарбників з України.

 

 

З метою посилення військово-патріотичного виховання учнівської молоді та вшанування пам’яті загиблих героїв-Ольшанців в роки ІІ-ї Світової війни, воїнів-інтернаціоналістів учасників бойових дій в Афганістані, воїнів-десантників 79 аеромобільної бригади та воїнів морської піхоти наші учні поклали квіти до меморіалу загиблим героїв-Ольшанців, відвідали Алею Слави та монумент загиблих воїнів в Афганістані з покладанням квітів.

Відвідали ТИР ФСТ «ДИНАМО» для участі в змаганнях зі стрільби з малокаліберної гвинтівки. Кожен учасник зробив 3 пробних та 5 залікових пострілів в з положення лежачі з відстані 50 м.

 

В результаті проведених змагань визначились переможці та призери.

І місце посів учень групи №122 Абдулажонов Хуснудін,

ІІ місце посів учень групи №234 Близнюк Віктор,

ІІІ місце посів учень групи №112 Вдовиченко Ілля.

Переможці були нагороджені грамотами міської спілки ветеранів Афганістану.

Наші учні також відвідали краєзнавчий музей і кімнату бойової слави воїнів-афганців, де ознайомились з експонатами бойової діяльності наших воїнів під час виконання інтернаціонального обов’язку за період 1979-1989 роки.

 

Керівник фізичного виховання, викладач предмету «Захист Вітчизни», учасник бойових дій в Афганістані підполковник запасу

Мамедов Айдин Ульвійович.

Переглядів: 803 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: