20:29
ІНТЕЛЕКТУАЛЬНЕ КАФЕ

 «Привіт! Привіт! Привіт!!! Я рада вітати вас в нашому кафе!» Так розпочався позакласний захід «Інтелектуальне кафе» 18.03.2016 року, який провела викладач першої категорії  Гринько Л.А.

Інтелектуальна гра відбулася з метою розвитку інтересу учнів до вивчення предметів економічного та комп’ютерного напрямку, розвитку допитливості, пам`яті, уваги, розширення кругозору учнів, стимулювання творчої співпраці учнів і викладача. Учні проявили всю свою оригінальність у виступах: звучали пісні, гуморески, а запальні танці «циганочок» нікого не залишили байдужим.

Змагання відбувалось між учнями 152 та 162 групи І-го курсу ДНЗ ВПУ №7.

  Вони знавці науки – молоді!

  Всіх їх ми поважаємо

  І перемогу в боротьбі,

  Здобути їм бажаємо!

Всі учні проявили свою активність та наполегливість, із задоволенням демонстрували креативність, винахідливість, творчість, знання з інформатики, інформаційних технологій, економіки.

В «меню» інтелектуального кафе учням пропонувались цікаві «блюда»:

Економічний вінегрет;

Комп’ютерне олів’є;

Інтелектуальний борщ;

Логічна юшка;

Веселий десерт (домашнє завдання);

Конкурс капітанів;

Музичний сюрприз.

В ході «дегустації блюд» учні відповідали на питання, розгадували кросворди, грали в «лото», вирішували задачі, а поважане журі слідкувало за їх досягненнями.

Найерудованішими виявилась команда «Комп’ютерщики», групи 162.

Наприкінці всі глядачі були приємно здивовані несподіваним сюрпризом – вітанням переможців та учасників від учениць групи 333 Дубрівних Катерини та Лілії.

Вітаємо переможців і учасників гри «Інтелектуальне кафе»!

Заходьте до нас ще!

Переглядів: 548 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: