21:10
Історична пам'ять Миколаївщини

Вивчаючи історію Миколаївщини, учні Державного навчального закладу «Вище професійне училище № 7 м.Миколаїв» продовжили мандрувати історичними стежками нашого міста. Вони відвідали Миколаївський краєзнавчий музей «Старофлотські казарми». Музей вразив їх своїм сучасним дизайном, спеціальним освітленням, різноманітними експонатами, які характеризують самобутню природу і неповторну героїчну історію нашого краю.

Наступною зупинкою учнів став музей «Підпільно-партизанського руху на Миколаївщині в роки Великої Вітчизняної війни 1941–1944 рр.». Учні ознайомилися з історією музею, дізналися що старовинна будівля кінця 19 ст., в якій розташований музей, є пам'ятником історії і архітектури, саме в цьому будинку проживав в роки війни розвідник Лягін Віктор Олександрович. Експозиція музею розміщена в одному залі і розкриває основні періоди німецько-радянської війни на Миколаївщині в 1941—1944 роках.

Учні із захопленням та цікавістю слухали екскурсовода, закріпили свої знання , дізналися багато нового та цікавого з історії рідного міста.

Переглядів: 303 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: