09:55
Я – член сім'ї, громадянин держави, громадянин планети Земля!

Я – член сім'ї, громадянин держави, громадянин планети Земля!

Саме так звучала тема відкритого уроку з предмету «Людина і світ», проведеного викладачем Неділько Наталею Юріївною в групі №331 Вищого професійного училища №7.

Заняття було проведено з метою розвитку почуття патріотизму та відповідальності за свою Батьківщину, вироблення позитивних цінностей; виховування почуття поваги та любові до державних символів, культури і традицій народів, що проживають на території України.

Урок пройшов у формі  «круглого столу». Учні разом з викладачем утворили єдине коло, яке дало можливість  згуртуватися, відкинути всі зайві думки і з глибиною поринути у вир поглядів і переживань з даного питання.

Як будь-яка дорога починається зі стежки, так і заняття розпочалося з низки питань і їх  особистісного сприйняття учнями. Клубок ниток білого кольору став символом спутаних думок, котрі треба направити і зосередити.

Висловлюючи свої думки і погляди, всі учасники уроку розпутували клубок. Крок за кроком вони дізнавалися і ділилися знаннями визначення понять «Пізнай самого себе», «сім’я», «людина», «Я», «громадянин» і т.п. Учні під керівництвом викладача відповідали на питання круглого столу, передаючи клубок ниток один одному, таким чином наприкінці заняття в центрі кола утворилось полотно, «зіткане» їхніми думками.

Учні ВПУ №7 довели, що справді є громадянами держави, планети Земля і членами єдиної дружної родини! Ми можемо ними дійсно пишатися, бо вони люди, спроможні мислити, жити, співчувати. 

Переглядів: 4245 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: