22:31
Конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук

Продовжується плідне співробітництво ДНЗ ВПУ №7 з Миколаївським територіальним відділенням Малої академії наук України.

Мала академія наук України (МАН) – освітня система, яка забезпечує організацію і координацію науково-дослідницької діяльності учнів, створює умови для їх інтелектуального, духовного, творчого розвитку та професійного самовизначення, сприяє нарощуванню наукового потенціалу країни.

Конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук проводиться з метою духовного, творчого, інтелектуального розвитку дітей, виховання їх у дусі патріотизму та демократичних цінностей, створення умов для формування інтелектуального потенціалу нації.

Основними завданнями конкурсу є:

1. Виявлення та підтримка обдарованих дітей;

2.Залучення інтелектуально та творчо обдарованої учнівської молоді до науково-дослідницької та експериментальної роботи;

3.Стимулювання творчого самовдосконалення дітей, учнівської молоді;

4. Розвиток обдарованих учнів та надання їм допомоги у виборі професії;

5. Підвищення інтересу до поглибленого вивчення базових, спеціальних та фахових дисциплін, прищеплення широким колам учнівської молоді навичок дослідницької роботи;

6. Пропаганда сучасних досягнень науки, техніки та новітніх технологій, популяризація серед молоді робітничих професій.

16-18 лютого 2017 року відбувся обласний конкурс-захист науково-дослідницьких робіт МАН в якому прийняла активну участь учениця групи 262 Бєгліца Тетяна (керівник від навчального закладу Гринько Л.А.).

Бажаємо майбутніх перемог!

Переглядів: 391 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: