12:21
"Лиш пам'ять, лиш пам'ять усе пам’ятає"

«Лиш пам'ять, лиш пам'ять усе пам’ятає»

 

Чорнобильський вітер по душам мете

Чорнобильський пил на роки опадає

Годинник життя безупинно іде:

«Лиш пам'ять, лиш пам'ять усе пам’ятає»

 

Чорнобиль…Минуло 29 років. Тепер це слово знає весь світ. Чорнобиль – це мука і трагедія, це подвиг і безсилля, це пам'ять, це наш нестерпний біль. Серед природних і техногенних катастроф, які сталися упродовж історії людства, Чорнобильська займає особливе місце. Вона засвідчує всемогутність і безсилля людини.

В ДНЗ «ВПУ № 7» пройшли заходи до Дня пам`яті трагедії на Чорнобильській АЕС.

Під час тематичних заходів учні  дізнались про трагедію, яка забрала життя багатьох людей, зламала долі, лишила домівок людей і назавжди залишила болючу рану в наших серцях та хвилиною мовчання вшанували пам"ять героїв, які ціною власного життя врятували наше майбутнє, всіх, хто віддав своє життя, рятуючи український народ від радіаційної небезпеки.

Чорною плямою стала на нашій блакитній планеті трагедія Чорнобиля. Ця біда назавжди залишиться у пам’яті людей, як застереження того, що науково-технічний прогрес може приносити і гіркі плоди. Чорнобильська аварія - перший дзвінок у XXI століття. Нехай у цей день, День Національної скорботи, тяжкі дзвони Чорнобиля відгукнуться в думах кожного з нас співчуттям і милосердям.

Ця катастрофа ще дуже довго буде відчуватися важким відлунням в наших серцях. Нехай мирний атом служить на благо людства.

Ще раз всім ліквідаторам щира подяка і шана.

 

Переглядів: 578 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: