10:14
НАЙБІЛЬШЕ БАГАТСТВО - РОЗУМ

"НАЙБІЛЬШЕ БАГАТСТВО - РОЗУМ"

03.06.2015 року в рамках проекту «Інтелект-асорті» з метою виявлення й підтримки обдарованої та здібної молоді, популяризації ігор, підвищення іміджу професійно-технічної освіти відбулася гра серед учнів професійно-технічних навчальних закладів м. Миколаєва. До участі були запрошені команди училищ та ліцеїв міста.

Збірна команда ДНЗ «ВПУ №7» «Seven Go» взяла активну участь в інтелектуальному змаганні. До складу команди увійшли: Покидько Роман, Проценко Анна, Тріска Вікторія (152 група), Дубрівна Катерина, Петрицина Яна (233 група) та Сауніна Олександра (162 група). Всі учасники продемонстрували  логічне мислення, кмітливість та швидкість. Гра була дуже цікавою, насиченою та захоплюючою.

Слід зазначити, що з першого конкурсу наша команда гарно стартувала та тримала лідерську позицію. Але, на жаль, останній конкурс «Сектор ризику» не дав змоги потрапити до фіналу. Не зважаючи на це, учні нашого навчального закладу обов’язково будуть брати активну участь у подальших таких заходах і з наполегливістю йтимуть до перемоги.

Дякуємо організаторам гри за можливість проявити себе, а учасникам – за старанність, кмітливість, активність.

Практичний психолог, Сагателян О.Г.

 
Переглядів: 848 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: