19:16
Обласна навчально-практична конференція обласного центра по роботі зі здібною молоддю ПТНЗ у м. Первомайськ

6-7 червня 2017 відбулася обласна навчально-практична конференція обласного центра по роботі зі здібною молоддю ПТНЗ « Цілісність системи роботи з обдарованою молоддю у контексті інноваційної діяльності» у м. Первомайськ. Наш навчальний заклад представляла учениця групи 252 Смирнова Марія з творчим проектом під назвою «Творчість – крила професії». Над цим проектом Марія працювала під керівництвом свого майстра виробничого навчання та викладача Борисюк О.П.

«Творчість крила професії» - це не гасло, а поклик до наших сердець. Дитина талановита тоді, коли для неї створені умови, а саме в нашому навчальному закладі умови для творчості та навчання найкращі. Ми навчаємось особливим професіям, коли хороші професійні знання та уміння базуються на добрі, любові, повазі до дітей і дорослих пацієнтів. Адже в силу обставин ми можемо опинитися в критичній життєвій ситуації де набуває великого значення психологічний аспект, завдяки якому відбувається адаптація людини до вимушених умов, і саме позитивні емоції стимулюють людину до скорішого одужання та повернення до звичних умов життя.

З цією метою ми створили серію іграшок «Янголів» - ми їх дарували хворим в лікарнях, дітям в дитячих закладах, а також нашим випускникам, як символ «Віри, Надії, Любові».

Під час виробничої практики у Лікарні швидкої медичної допомоги, Миколаївському обласному будинку дитини ми вивчили метод арт-терапії (лікування мистецтвом). І саме уроки виробничого навчання та технологій допомогли нам в цьому.

Ознайомлення дітей зі світом природи є основним засобом для формування гармонійної особистості. Саме з цією метою ми застосовуємо створений власноруч комплекс іграшок.

Для кабінету арт-терапії Миколаївського обласного будинку дитини, ми створили ляльки-мотанки. Це особливий вид ляльки, який допомагає дитині з особливими проблемами проявити свої емоції та боротися з страхом.

Одним із видів арт-терапії є театральна казкова вистава, Дитина, завдяки ляльковій театральній виставі розвиває пам'ять, формує уяву та мовленнєву складову. Тому ми виготовили іграшки тварини, казкові персонажі та взяли участь у постановці театральної казкової вистави для дітей.

Любов та повага до педагогів й усіх працівників нашого училища проявлена нами у створенні куточку «Казка в наших серцях».

Наша група талановита в усьому. Я пишаюся тим, що навчаюсь в ДНЗ «ВПУ № 7 м. Миколаїв»

Переглядів: 337 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: