18:53
Олімпійський тиждень

"Олімпійський тиждень"

Ти лікар і цілитель, Спорт!

Де ти, там недуги безсилі,

Межа можливого – рекорд,

А що під ним – нам все по силі.

Вже традиційно, на початку вересня в навчальних закладах України проводиться Олімпійський тиждень. Наше училище теж тримається на спортивній хвилі, адже це має велику суспільну значимість, спрямовану на утвердження здорового способу життя, забезпечення розвитку Олімпійського руху в Україні та залучення дітей до спорту.

Організований та проведений викладачем фізичного виховання Сулеймановою Світланою Миколаївною, тиждень відкрив  конкурс стіннівок, проявивши неабияку фантазію учні передавали через малюнки своє ставлення до спорту та здорового способу життя.

Протягом олімпійського тижня учнівський та педагогічний колективи прийняли участь в конкретних заходах:

  • Спортивна вікторина
  • Зустріч з представниками Европейської федерації бойових мистецтв, які провели майстер-клас по захисту себе на вулиці. Учень першого курсу Глущенко Володимир (група 112) продемонстрував свої вміння з стрітворкауту.

  • Змагання з легкої атлетики серед учнів І-го курсу. Серед дівчат найсильнішою як в бігу на дистанції 60 м так і стрибках у довжину з місця виявилась учениця групи 151 Бобриниченко Анна, в бігу ІІ місце посіла учениця групи 161 Трушкіна Анастасія і ІІІ місце у Кашінської Кароліни (група 162). У стрибках на ІІ-му місці Сторчилова Карина (161 група), ІІІ місце – Бєгліца Тетяна.

Серед юнаків найшвидшим виявися Маковський Ярослав (101 група), ІІ місце – Біліченко Олександр, ІІІ місце – Серебрінов Руслан.

З результатом 240 см у стрибках у довжину з місця переміг Глущенко Володимир (112 група), ІІ місце Біліченко Олександр, ІІІ місце – Бахрамов Данило (101 група).

Закінчився Олімпійський тиждень відкритим Олімпійським уроком, який пройшов у театралізованому вигляді. Учні ознайомились з метанням диску, бігли дистанцію на 1 стадій (приблизно 200 м). Дівчата навчились танцювати грецький танок «Сиртаки» та за старання були нагороджені солодощами.

 

Під час Олімпійського тижня учні здобули багато позитивних емоцій, навчились нового та цікавого та зрозуміли що фізкультура та спорт це сучасно і актуально. 

Головне – не перемога, а участь!

Переглядів: 658 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: