17:15
ПЕРШИЙ ДЗВОНИК

В теплий, сонячний, вересневий день радо відкрив двері своїм учням Державний навчальний заклад «Вище професійне училище № 7 м. Миколаїв».

 День знань розпочався урочистою лінійкою на якій були присутні учні, гості, батьки та випускники. Всіх присутніх привітала виконуюча обов’язки директора училища Коваль Наталя В'ячеславівна,  яка побажала успіхів у навчанні, творчих здобутків, натхнення у нелегкій справі здобування професії. Також теплі слова та побажання пролунали від директора Корабельного центру зайнятості Бездольної Наталі Анатоліївни та випускника 2016 року, відмінника навчання  Карпенка Андрія.

На святі ми побачили виступи   талановитих учнів училища. Дует Камінська Кароліна (262 група) та Фоміна Олена (252 група)  виконали пісні українською та англійською мовою. Чуттєвий кантемп подарувала всім присутнім Бегліца Тетяна (262 група).

За підсумками минулого навчального року адміністрація училища нагородила учнів та педагогічних працівників грамотами, подяками та цінними подарунками.

Також робота наших колег,  майстрів виробничого навчання Кордонюк С.В. та Борисюк О.П. була відзначена грамотами департаменту освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації.

Слід відмітити ведучих заходу Тріску Вікторію, Покидька Романа, Савічеву Аліну, Шепель Ірину та Проценко Анну.

Наприкінці лінійки учнівські групи – лідери загальноучищного рейтингу отримали солодкі подарунки.

Святкова лінійка пройшла у дружній атмосфері, а наприкінці пролунав перший дзвоник, який запросив усіх учнів на перший урок « Від проголошення незалежності до нової України».

 

Переглядів: 458 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: