21:23
Перший урок «Поважаю європейські цінності – будую сучасну Україну» відбувся в ДНЗ «ВПУ № 7»

Мета уроку – покращити знання молоді про Європейський Союз, основні напрямки його діяльності, країни – члени ЄС, європейські цінності, історію, культуру; окреслити роль України у світі та приналежність її до європейської сім’ї народів; формування в учнів нового європейського світогляду, національної свідомості, поваги до рідної мови.

Як завжди викладачі закладу залучають учнів ІІ та ІІІ курсів до підготовки й проведення уроку для першокурсників. Проводили І урок учениці ІІ курсу Смирнова Марія (252 гр.) та Листопад Діана (262 гр.).

Протягом уроку дівчата висвітлили питання України в сучасному світі, євроінтеграційний курс нашої держави, ознайомили першокурсників із загальноєвропейськими цінностями та традиціями.

Учням були запропоновані розвиваючи завдання, дискусійні питання, гра «Мандруємо країнами Європи», «Єврокав’ярні», «Знайдіть спільне», «Чия тінь?». Першокурсники були активними і охоче відповідали на запитання.

Урок супроводжувався мультимедійною презентацією та відеороликами. Учням були запропоновані віртуальні подорожі Україною та країнами ЄС, відеоролик патріотичного змісту «Де Україна?», аудіо запис К. Бужинської «Європа і Україна».

Бібліотекар училища Мойсеєнко Н.О. оформила книжкову виставку «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся».

З такої позитивної ноти розпочався новий навчальний 2017-2018 рік, з мрією і сподіваннями на найкраще.

Переглядів: 401 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: