21:45
Презентація книги "Кат з чистими руками"

Пройшла презентація книги "Кат з чистими руками", автором якої була учениця "Вищого професійного училища № 7" Василишина Юлія Михайлівна.

Як відомо, хоррор - це дивина для оточуючих. Але саме Юлія пояснила нам подробиці цього жанру. "Хоррор – це жанр жаху в короткій формі розповіді. Любителям полоскотати нерви, або тим, хто любить бувати у світі паронормальних фантазій, точно сподобається цей жанр."

Крім того, вона ясно висловила цю точку зору в презентації, яка була складена за допомогою інших учасників і помічників з її групи. Вони показали хороший рівень підготовки, хоча для них це було вперше. Слухачі задавали багато питань з приводу особливостей цього жанру і вибору такого стилю. Їх цікавило, що саме спонукало Юлю до написання розповіді в стилі хоррор. Юлія відповіла, що в такому жанрі прославилися такі люди, як Стівен Кінг - воістину король жахів, Рей Бредбері, який відомий не тільки своїми хоррорами, а й творами інших жанрів. Саме це спонукало її написати таку незвичайну розповідь.

Я раджу прочитати хоррор, написаний Василишин Юлією. Знайти його можна, зв'язавшись з автором.

Переглядів: 444 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: