19:36
«Протидія торгівлі людьми»

В училищі була проведена година спілкування на тему: «Протидія торгівлі людьми».
Учнів було ознайомлено з основними положеннями Закону України «Про протидію торгівлі людьми», а також роз’яснено визначення торгівлі людьми, розкрито зміст основних причин даного явища, ознайомлено із статистичними даними по Україні, обговорено стадії і шляхи потрапляння у ситуації торгівлі людьми, права людини, що порушуються у цій ситуації.
Звернули увагу учнів на те, що потрібно зробити для того, щоб убезпечити себе або своїх близьких від небажаних наслідків стати жертвою злочинців.. Учнями було переглянуто та обговорено презентацію «Протидія торгівлі людьми», інші рекламні ролики, що створені в рамках програми неурядових та міжнародних організацій по запобіганню торгівлі людьми.

Захід відбувся у формі відкритого спілкування, учні виражали власну думку з приводу засвоєного матеріалу, ділилися нагальними гендерними проблемами підлітків, цікавилися питаннями праці за кордоном.
Завдяки проведеній годині спілкування майбутні випускники училища здобули нові знання у сфері протидії торгівлі людьми та розширили світогляд стосовно своїх прав і свобод.

Переглядів: 368 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: