21:29
Щорічний фестиваль «Від ідеї до успіху»

23 квітня у ДНЗ «Вище професійне училище № 7 м. Миколаїв» розпочався щорічний фестиваль «Від ідеї до успіху». Добра традиція проведення тижневого марафону була започаткована у 2016 році Криницькою Л. Г.

На початку заходу Магістр Знань (Мальований Роман, учень групи 312) зачитав наказ про відкриття фестивалю та передав офіційний факел фестивалю в. о. директора Коваль Н. В., яка привітала присутніх та учасників фестивалю теплими словами, побажала креативних ідей, натхнення, успіхів у навчанні та всебічного оволодіння обраними професіями.

На відкритті фестивалю творчих здобутків були присутні гості: начальник відділу Вітовського району головного управління держкадастру у Миколаївській області Валишинський Максим Ігорович та головний бухгалтер ОСББ «Океан-4» Звягинцева Катерина Володимирівна, випускниця ВПУ №7 2001року.

У рамках відкриття фестивалю кожна група презентувала свою професію, із задоволенням розповідала про її переваги. Учні 152 групи провели майстер-клас із надання долікарської допомоги при різних видах травм. А учні 252 і 362 груп представили свої професії: «Молодша медична сестра. Нянька. Гувернер», «Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних» з гумором та жартами.

У співочій манері дівчата із 141 групи відтворили картину складності професії «Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних». А учениця групи 352 Смирнова Марія перевтілилась в образ Мері Поппінс – найдосвідченішої гувернерки в світі.

Про перспективні напрями обраної професії розповіли електрики. А учні груп 132 та 232 у своїх комп’ютерних презентаціях розкрили та довели, що професія «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення» – цікава та корисна професія, професія майбутнього.

Тепла та дружня атмосфера супроводжувала учасників і гостей фестивалю.

Чекаємо всіх в нашому закладі протягом тижня.

Ничипоренко В.О., викладач

української мови і літератури

Переглядів: 328 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: