06:40
Свято останнього дзвоника у державному навчальному закладі «Вище професійне училище № 7 м. Миколаїв»

Гучні оплески, сльози радості та багато квітів. Саме так святкували свій випускний вечір учні Державного навчального закладу «Вище професійне училище № 7 м. Миколаїв». Вже позаду контрольні роботи, насичені уроки, конкурси, змагання, олімпіади; дописані останні сторінки зошитів; дочитані підручники. Для випускників 2016 року розпочався старт в доросле життя.

Теплі побажання лунали цього дня на адресу випускників від директора училища,  вчителів, батьків та гостей . На святі були присутні :

  • директор ТОВ «Приватбуд», депутат міської ради  Грипас Олег Володимирович;
  • заступник директора з гуманітарної освіти та виховної роботи вищого навчального закладу Миколаївського політехнічного коледжу, кандидат педагогічних наук Забабуріна Наталя Вікторівна;
  • заступник голови приймальної комісії Миколаївського політехнічного коледжу Михайлюк Валентина Свиридівна;
  • кандидат педагогічних наук, завідувач кафедри документознавства та інформаційних систем відокремленого підрозділу Миколаївської філії Київського національного університету культури і мистецтв Борко Тетяна Миколаївна.

Гостями було сказано багато теплих і щирих слів. Також свої синів і доньок прийшли привітати найрідніші люди – це їх батьки, які благословили випускників на щасливе доросле життя. Своїх учнів привітали майстри виробничого навчання, класні керівники та всі педагоги теплими словами та вітальною піснею. Щирими словами та красивими хореографічними композиціями привітали учнів училища колективи Миколаївського міського палацу культури "Корабельний". Всіх присутніх на святі без своєї уваги не залишили й випускники, після отримання довгоочікуваних дипломів, вони принесли «Клятву випускника 2016 року» та передали символ знань та мудрості учням першого курсу. І ось хвилююча мить – пролунав останній дзвінок. Радість і смуток переповнювали серця вчорашніх учнів. Навчання в училищі скінчилось і розпочалося самостійне і доросле життя.

 

Дорогі випускники! Пам’ятайте цей день. Пам’ятайте  всі  миттєвості  життя у стінах рідного училища,  у  ньому  не  може  бути забутих дрібниць. Дружню підтримку вчителів, які завжди давали ще один шанс. Не забувайте відчай у очах  майстрів, коли ви, заплутавшись у своїх помилках, вперто, жаліючи себе, ці помилки не визнавали. Пам’ятайте  всі  знання  та  життєві  істини,  адже  вони  обов’язково допоможуть вам у самостійному житті. У добру путь і щасливу днину, дорогі випускники  Державного навчального закладу «Вище професійне училище № 7 м. Миколаїв».

Хай щастить вам!

Переглядів: 563 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: