11:40
Тиждень методичної комісії «Педагогічних працівників професій промисловості»

Тиждень методичної комісії «Педагогічних працівників професій промисловості»

Хроніка подій тижня:

6 квітня - олімпіада з предмету «Технології комп’ютерної обробки інформації».

«Я – геній комп’ютерних технологій» - девіз олімпіади. Значна частина учасників олімпіади виявила ґрунтовні знання теорії, вміння застосовувати їх в стандартних і нестандартних умовах, давати правильне теоретичне обґрунтування отриманим результатам. Під час виконання завдань учні продемонстрували знання текстового редактора Microsoft Word, табличного процесора Microsoft Excel, баз даних Microsoft Access,  редактора презентацій  Microsoft  PowerPoint.

7 квітня - конкурс фахової майстерності з професії «Оператор комп’ютерного набору».

Конкурс проводився з метою підтримки, розвитку обдарованих учнів, реалізації їх здібностей, стимулювання творчого самовдосконалення учнівської молоді, виховання в них творчого ставлення до обраної професії

У цьому заході взяли участь учні груп 122 і 162. Учасники проявили високий достатній та рівень професійних умінь і навичок. Креативність мислення команди продемонстрували під час виконання домашнього завдання -  презентації своєї групи у загальному житті училища.

8 квітня - конкурси «Кращий зошит» і «Найшвидший».

У цих конкурсах взяли участь усі бажаючі.  Професійне журі обрало три найкращі зошити училища і були визначені найшвидші у друкуванні текстів.

Також у цей день проходила Виставка творчих робіт учнів

На розсуд учнів і працівників училища були представлені комп’ютерні презентації груп, які навчаються за професією «Оператор комп’ютерного набору».

9 квітня - круглий стіл «Проект майбутнього: ДНЗ ВПУ № 7 – наш дім».

Сформувати в учнів планувати власну працю, вивчати різні джерела і способи здобування знань, розвивати техніку творчого мислення, представляти свої знання й аргументувати власні дії, знати техніку презентації, самооцінювати результати свого навчання – основні ідеї, якими керувались організатори цього заходу.

«Майбутнє починається сьогодні» - девіз круглого столу, активну участь в якому взяли по два представники з кожної навчальної групи, що об’єднались у дві експертні групи.

Як глядачі були присутні також адміністрація училища, викладачі, майстри і зацікавлені учні училища.

Робота  проходила у три етапи. Перший етап (заочний) полягав у вивченні історії училища, за результатами якого було проведено вікторину між експертними групами на знання історичних фактів розвитку і діяльності училища.

Другий етап - у створенні банку ідей щодо перспектив розвитку училища.

Протягом обговорень було висунуто багато цікавих ідей, які є або стануть реальними при тісній співпраці усіх членів КОЛЕКТИВУ – педагогів і технічних працівників, учнів, їх батьків та соціальних партнерів.

Після обговорень, кожна з експертних груп запропонувала свій проект майбутнього ДНЗ ВПУ № 7.

Третій етап  - створення ескізу або макету майбутнього ДНЗ «ВПУ № 7 м. Миколаїв».

Створені  ескізи та макети  були представлені на загальний розсуд  учнів і працівників училища, після чого планується проведення засідання круглого столу за участю учнів, адміністрації  і педагогічного колективу з метою створення Спільного проекту майбутнього « ДНЗ ВПУ № 7 – наш дім».

10 квітня – творчий урок «Хто як не ми»

Викладачі Глущенко Т.В., Нестерчук Т.О. провели бінарний урок, з метою інтеграції та систематизації знань, з предметів «Документування управлінської діяльності», «Організація прийому відвідувачів» з використанням групової роботи учнів, які навчаються за професією «Діловод. Адміністратор», для створення спільного проекту щодо організації і документування Міжнародного економічного форму.  Протягом уроку учні мали змогу випробувати свій професіоналізм у реальній виробничій ситуації, проявивши при цьому високий рівень комунікативних якостей.

Переглядів: 608 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: