13:19
Творімо добро разом!

Творімо добро разом!

12 травня 2015 року у малій залі адміністрації Корабельного району відбулася ХХІІІ звітно-виборна конференція Корабельної районної організації Товариства Червоного Хреста – найбільшої, найстарішої і найбільш популярної гуманітарної організації, яка працює в Україні. На конференції були присутні представники різних підприємств, організацій, установ, а також учні та майстер виробничого навчання ДНЗ «ВПУ №7».

Училище плідно співпрацює з Товариством Червоного Хреста. Так, на базі навчального закладу протягом березня-квітня 2015 року представниками організації було проведено курси по навчанню населення наданню першої медичної допомоги для учнів з професії «Молодша медична сестра з догляду за хворими». У підсумку майбутні медсестри вдосконалили свої вміння з професії та стали активними членами Товариства Червоного Хреста.

Під час конференції учням вручили сертифікати міжнародного зразка про проходження вищезазначених курсів.

Впевнені, наші діти є гідними представниками суспільства, здатні прийти на допомогу незахищеним верствам населення та надати першу медичну допомогу в екстрених ситуаціях.

Адміністрація та педагогічний колектив щиро вдячний Товариству червоного Хреста та сподівається на подальшу плідну співпрацю.

 

Методист ДНЗ «ВПУ №7»  Олисько Л.І.

Переглядів: 500 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: