21:58
Відкритий урок Борисюк О. П.

21.12.2017 року у ДНЗ "ВПУ № 7 м. Миколаїв" відбувся відкоитий урок у групі № 352 з професії "Молодша медична сестра, нянька, гувернер" майстер в/н Борисюк О. П.

Тема уроку дуже цікава: "Методика зображувальної діяльності. Вишивка регіонів України. Інструктаж з вишивання хрестиком".

Однією із проблем сучасної освіти є політика зниження зацікавленості учнів до навчання. Отже головним завданням освіти є підготовка молоді до сучасного життя, тобто формування необхідних компетентностей. Саме це і намагалася розвивати майстер в учніях протягом всього уроку.

За допомогою цікавих відеосюжетів з відомих кінострічок "Мері Попінс", "Усатий нянь", та інших учні пригадали якості, якими має бути наділений справжній гувернер. Ознайомились з вишивкою 25 регіонів України. А результатами спільної діяльності майстра та учнів стала велика колекція "ляльок мотанок", створення якої було розпочато на уроках технологій і завершено сьогодні. Кожен учень протягом уроку створив вишитий хрестиком візерунок для своєї ляльки.

Протягом вступного інструктажу учні ознайомились з сучасними зразками дизайнерських вишиванок та різноманітних речей, які були оздоблені вишивкою - вишиті картини, рушники, скатертини, серветки, предмети інтер'єру.

Ознайомились з новими технологіями у вишивці.

Урок був плодотворним, емоційно забарвленим та пройшов в атмосфері творчості та натхнення.

Переглядів: 354 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: