22:26
Вручення сертифікатів учням ЗОШ № 29

Сучасна професійна технічна освіта згідно з «Концепцією розвитку професійно-технічної освіти в Україні» є складовою системи освіти. Вона поєднує загальноосвітню та професійну підготовку, надає профорієнтаційні послуги учням і громадянам, трансформується у професійну освіту, що відповідає світовим тенденціям неперервної професійної освіти протягом життя.

В державному навчальному закладі «Вище професійне училище № 7 м. Миколаїв» діє співпраця училища із загальноосвітніми навчальними закладами Корабельного району (ЗОШ № 29, 49) та здійснюється допрофесійна підготовка учнів цих шкіл. Учні середньої школи, починаючи з 10 класу, можуть поєднувати здобуття середньої освіти з допрофесійною освітою з галузевих напрямів: енергетика, медицина, інформаційно-комунікаційні технології. Здійснення допрофесійної підготовки учнів старшої школи - важливий крок, щоб наблизити зміст навчання до потреб дитини, її інтересів, її орієнтації в майбутньому житті, майбутній професії. Важливо будувати освіту і виховання кожної конкретної особи на основі її природних здібностей, з тим, щоб кожен став сам собою.

Після закінчення 11 класу, учні отримують сертифікат, який засвідчує отримання допрофесійної підготовки та сформованості рівня знань.

В цьому році святкове вручення документу пройшло на святі «Останнього дзвоника» в загальноосвітній школі № 29, де випускники отримали сертифікати від заступника директора державного навчального закладу «Вище професійне училище № 7 м.Миколаїв» Коваль Наталі В'ячеславівни, яка привітала випускників із закінченням школи та побажала здійснення світлих мрій, здоров’я та сил у подоланні усіх перешкод.

Адміністрація та педагогічний колектив училища приєднується до побажань та зичить, щоб відлуння останнього дзвоника залишалося спогадом про безтурботне, щасливе дитинство. Бажаємо усім випускникам, щоб перші кроки в доросле життя були вдалими, сповненими незабутніх вражень, наповнені значними перемогами та здобутками!!!

Переглядів: 373 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: