19:13
З Днем Знань!

1 вересня - свято для всіх: учнів, студентів, батьків, учителів, вихователів, викладачів. Воно сповнене щасливими спогодами та радісними очікуваннями. Лінійка, присвячена Дню Знань, пройшла в нашому навчальному закладі –ДНЗ «ВПУ №7».

З привітним словом до учнів і всіх присутніх звернулась в.о.директора Коваль Н.В. Вона побажала, щоб цьогорічна дорога знань була легкою і, головне, мирною. Представила колектив училища, викладачів та майстрів, які завжди підтримають учнів і допоможуть, щоб навчання, наполегливість, творчість, натхнення привели до успіхів і нових звершень. Учням II – III курсів були вручені грамоти за успіхи в навчанні та активну участь у громадському житті училища.

Після лінійки учні I курсу були запрошені в малу колегіальну залу на перший урок «Ми за мир», який провели методист училища Ничипоренко В.А. та соціальний педагог Алфер'єва. Т.В. Наприкінці заходу учні прикрасили макет землі голубами та побажаннями.

Для учнів II–III курсів тематичний захід провели майстри та класні керівники в навчальних кабінетах. Перший вересневий день навчального року цікаво пройшов у теплому колі дружньої училищної родини.

Нехай новий навчальний рік буде для всіх успішним, щедрим на нові здобутки, принесе добро та радість. Міцного здоров'я всім, наполегливості, віри у власні сили, невичерпної енергії та творчих здобутків у новому навчальному році.

Бібліотекар Н.О.Мойсеєнко

Переглядів: 354 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: