12:16
Засідання методичної секції

25.09.19 на базі ДНЗ ВПУ №7 м. Миколаїв відбулося засідання методичної секції викладачів та майстрів в/н закладів професійної освіти області що здійснюють підготовку кваліфікованих робітників з професій медичного та соціального обслуговування (Соціальний робітник; Нянька; ММС; Гувернер; Покоївка; Портьє).

Засідання секції відкрила директор навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Миколаївській області Шаповалова Н. В., яка привітала всіх присутніх та побажала плідної співпраці під час семінару.

В. о. директора ВПУ-7 Галина Секкер представила візитну картку навчального закладу.

Досвід своєї роботи під час атестаційного періоду презентувала Нестерчук Тетяна, викладач вищої категорії, ст. викладач та голова МК. Тетяна Нестерчук поділилася досвідом щодо впровадження елементів дуальної форми навчання у підготовку кваліфікаційних робітників з професії.

Також практичним досвідом роботи поділились майстри в/н з професії ММС; Нянька; Гувернер Борисюк Оксана та Авраменко Ганна. Майстрами було представлено показ трудових дій під час вивчення та закріплення навичок з тем: «Заміна постільної білизни та переміщення лежачого хворого», «Догляд за новонародженою дитиною».

Досвідом своєї роботи з упровадження в освітній процес закладів професійно-технічної освіти стандартів з робітничих професій презентувала майстер в/н ВПУ № 21 Зарицька Галина.

Алфєр’єва Тетяна, соціальний педагог ВПУ №21 провела цікаві тренінги та вправи.

Зустріч відбулася в теплій, позитивні атмосфері співпраці та обміну думками.

Підсумки семінару підвела директор НМЦ ПТО Шаповалова Н. В, яка подякувала вім присутнім учасникам і побажала успіхів та наснаги.

Переглядів: 288 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: