19:06
Завжди раді зустрічі з випускниками

Державний навчальний заклад «Вище професійне училище № 7 м. Миколаїв» щороку випускає зі своїх стін кваліфікованих робітників, своїх рідних учнів – випускників. Вони отримують квиток в своє доросле життя, але не можуть вони так швидко забути свою рідну учнівську домівку, і майже щодня хтось з них завітає в гості до рідного училища. Хтось зовсім недавно залишив улюблену парту, а для когось вже  двадцять років тому пролунав останній дзвінок, та усіх їх об’єднують класні вчителі та майстри виробничого навчання,  незабутні уроки, шалені перерви, веселі концерти, цікаві екскурсії, які залишаться в пам’яті назавжди.

Відкинувши свої повсякденні турботи та справи, на початку вересня, в училище завітали випускники, щоб привітати першокурсників з початком нового навчального року. Вони відвідали уроки першого курсу та класні години, на яких поділилися спогадами та враженнями про роки, які провели в навчальному закладі. Приємними словами привітали першокурсників із початком навчального року, дали поради, побажали їм успіхів у навчанні і оволодінні обраними професіями, вчитися долати труднощі та готуватися до самостійного життя. Висловили найкращі побажання вчителям, майстрам, класним керівникам, попросили у них пробачення за всі прикрощі, що їм завдали, виявили глибоку вдячність, і дали віру, що вони будуть гідними називатися учнями Державного Навчального закладу «Вище Професійне училище №7 м. Миколаїв».

Петрицина Яна та Москалюк Світлана, випускниці 2016 року, студентки Київського національного університету культури і мистецтв разом з учнями 152 групи

 

Переглядів: 573 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: