Педагогічні читання - одна з продуктивних форм методичної роботи з підвищення професійної компетентності педагогів, що дозволяє вивчити та перейняти перспективний педагогічний досвід, обговорити актуальні проблеми освітньої практики, визначити шляхи їх вирішення. Завдання педагогічних читань полягає в удосконаленні науково-методичного рівня підготовки педагогів, стимулюванні творчої ініціативи; пошуку та підтримці творчих педагогів, сприянні запровадженню їхніх розробок до освітнього процесу, розповсюдженню перспективного педагогічного досвіду; створенні науково-методичного простору для об'єднання педагогів з метою подальшої співпраці, акумуляції ідей і поєднання можливостей; підвищення ефективності педагогічної праці завдяки обміну професійним досвідом з колегами, підвищення мотивації педагогічної діяльності; ... Читати далі »

Переглядів: 218 | Додав: Admin | Дата: 15.01.2020 | Коментарі (0)

Кожна дитина і доросла людина з нетерпінням чекають свята Нового Року. Ялинка, подарунки, салют, здійснення мрії, святковий настрій - із такими словами у більшості людей асоціюється новорічне свято.
Мабуть, кожен хотів би, щоб цей Новий рік пройшов незабутньо, чарівно, неповторно… Всі люди в душі є мрійниками. Кажуть, якщо в Новий рік загадати бажання воно обов'язково здійсниться. Існує думка: як зустрінешсвято Нового Року так його іпроведеш.

Не обминув радісний, святковий настрій і ДНЗ «ВПУ № 7 м. Миколаїв». Коли діти дорослішають, дуже важливо зуміти зберегти у їх серцях віру в чуд ... Читати далі »

Переглядів: 207 | Додав: Admin | Дата: 15.01.2020 | Коментарі (0)