20:09
ПЕДАГОГІЧНІ ЧИТАННЯ

10 січня 2017 року у нашому навчальному закладі відбулися щорічні педагогічні читання, проведені у формі методичного дискусійного клубу.  Тема : «Продуктивна єдина модель компетентного учня на базі сформованих компетенції в процесі спільної (майстри, викладачі) навчальної діяльності як продукт освітнього процесу». Захід відбувся в рамках IV узагальнюючого етапу науково-методичної проблеми «Формування та розвиток ключових компетенцій  учнів через здійснення спільної пошуково-дослідницької діяльності суб’єктів навчально-виробничого процесу».

Мета педагогічних читань: створення єдиної  моделі компетентного учня на базі сформованих компетенцій в процесі спільної (майстри, викладачі) навчальної діяльності як продукта освітнього процесу.

В процесі роботи були використані інтерактивні, індуктивні, дедуктивні  методи  і прийоми.

Педагоги чітко усвідомлюють, що підготовка компетентного учня - го­ловний результат, критерій ефектив­ності освітньої діяльності  закладу, її впливу на соціальне життя. Творчі групи  охарактеризували етапи  формування компетентного учня, розповіли про технології, що використовуються ними в навчально-педагогічній діяльності.

Педагогічні читання пройшли продуктивно. Результатом роботи стала продуктивна модель компетентного учня училища – майбутнього кваліфікованого робітника, сформованого в процесі навчання.

Методист Ничипоренко В.А.

Переглядів: 475 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: