Традиційно, під час зимових канікул, в бібліотеці училища проводяться бібліотечні години, під час яких відкривається простір для спілкування, обміну досвідом та генерації ідей щодо покращення роботи бібліотеки, залучення колег та учнів до активного читання. 12 січня майстри виробничого навчання та викладачі зібралися в читальному залі бібліотеки для обговорення теми «Створення інформаційного простору в навчальному закладі. Проблеми. Завдання. Пошук». Бібліотекар Мойсеєнко Н.О. розповіла про сучасне інформування педагогічних працівників, зупинилась на індивідуальному та груповому інформуванні учнівської молоді. Особливу увагу бібліотекар акцентувала на створенні зведеного електронного каталогу бібліотек м. Миколаєва та роботи міжбібліотечного абонементу, надала інформацію про наявність списків підручників спецдисциплін, які є в бібліотеках міста та в нашому навчальному закладі. Заключним етапом роботи було проведення пізнавальної гри з інформа ... Читати далі »

Переглядів: 450 | Додав: Admin | Дата: 12.01.2017 | Коментарі (0)

10 січня 2017 року у нашому навчальному закладі відбулися щорічні педагогічні читання, проведені у формі методичного дискусійного клубу.  Тема : «Продуктивна єдина модель компетентного учня на базі сформованих компетенції в процесі спільної (майстри, викладачі) навчальної діяльності як продукт освітнього процесу». Захід відбувся в рамках IV узагальнюючого етапу науково-методичної проблеми «Формування та розвиток ключових компетенцій  учнів через здійснення спільної пошуково-дослідницької діяльності суб’єктів навчально-виробничого процесу».

Мета педагогічних читань: створення єдиної  моделі компетентного учня на базі сформованих компетенцій в процесі спільної (майстри, викладачі) навчальної діяльності як продукта освітнього процесу.

В процесі роботи були використані інтерактивні, індуктивні, дедуктивні  методи  і прийоми.

< ... Читати далі »
Переглядів: 475 | Додав: Admin | Дата: 12.01.2017 | Коментарі (0)