13:02
Тиждень методичної комісії загальноосвітніх предметів

Тиждень методичної комісії загальноосвітніх предметів

З 16 по 27 лютого 2015 року в училищі проводився тиждень методичної комісії загальноосвітніх предметів.

Метою заходу стало формування інтересу учнів до вивчення предметів загальноосвітнього напрямку, виховання любові до рідного краю.

Тиждень розпочався з урочистої лінійки, на якій було оголошено перелік заходів, запланованих методичною комісією.

18 лютого викладачем Миндру І.В.  проведено відкритий урок з української мови (група 162), темою якого стали «Складні випадки написання великої букви». На уроці учні згадали загальні правила написання слів з великої букви, розглянули складні випадки їх написання. Учні та викладач показали злагоджену роботу в розв’язанні поставлених завдань, вміло використовували роздатковий матеріал, самостійно працювали з картками та активно обговорювали проблемні питання.

Другий тиждень було відкрито урочистою лінійкою, присвяченою Дню рідної мови. Матеріали на лінійку було підготовлено сумісними зусиллями учнів груп 233 (Валуца К., Петрицина Я.), 161 (Спичка А.), 331 (Новороджена Т.) та викладача Миндру І.В.

З метою залучення учнів у навчальний процес  викладачами загальноосвітніх предметів  були організовані змагання «Морський бій» між педагогами  та збірною командою груп училища.

Для формування складу команди учнів 23 лютого було проведено відбірковий  тур серед 4 груп 162, 122, 112, 152 . Кожна команда налічувала 6 учасників.  Ігрове поле представляло собою координатну сітку, літера якої позначала предмет, з якого ставилося запитання. За правильну відповідь команда отримувала 1 бал. Черговість відповідей визначилася жеребкуванням.  Від самого початку в лідерах буди групи 162 та 152, але група 122 здивувала всіх, вирвавши перемогу на останніх пострілах.  За результатами змагань з кожної команди було відібрано по 2 представники для участі у завершальному етапі.

До самого початку фінальних змагань таємницею залишався склад команди педагогів. Він визначився жеребкуванням вже під час змагань.

В запеклій боротьбі перемогла команда педагогів. Вони показали більшу обізнаність із знань технології гри «Морський бій» (скоріше за все, вони мали більш тривалу практику гри). На останніх хвилинах влучними пострілами вони потопили всі кораблі супротивника та отримали призові бали за правильні відповіді.

Всі учасники отримали солодкі призи.

З метою патріотичного виховання учнів було  проведено конкурс  читців поезій Т.Г.Шевченка.

Результати конкурсу:

І місце Шутеєва В. (група 162);

ІІ місце Новорождєна Т. (група 331).

Переможці в подальшому будуть представляти наш навчальний заклад на міському  конкурсі.

У підсумку учасники заходів були нагороджені грамотами та подяками.

Підготували та провели тиждень методична комісія викладачів загальноосвітніх предметів у складі: Сандольська С.С., Коваль Н.В., Олисько Л.І., Мамедов А.У., Янішевський Ю.А., Миндру І.В.

Дякуємо всім за активну участь у підготовці та проведені тижня.

Переглядів: 601 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: