День української кухні - як шана народним традиціям

З давніх-давен Україна славилася своєю багатою кухнею. І понині її страви користуються популярністю не лише в Україні, а й далеко за її межами.

Українська кулінарія нараховує десятки тисяч рецептів страв, які вирізняються простотою приготування і прекрасними смаковими якостями. В усьому світі добре відомі українські страви: борщ, пампушки, галушки, вареники, коржі, калачі, гречаники, фарширована риба, шпиговане сало, печеня, буженина.

Власні здібності у приготуванні окремих смачних страв продемонстрували учні ВПУ 7, під керівництвом майстра в/н Ратушняк Руслани Валеріївни у співпраці з майстром в/н Кордонюк Світланою Валентинівною та практичним психологом Сагателян Оленою Гарниківною, під час свята «День української кухні - як шана народним традиціям», яке проходило 27 березня в гуртожитку училища.

Здавна народ України славиться гостинністю, бо "весели ... Читати далі »

Переглядів: 618 | Додав: Admin | Дата: 30.03.2015 | Коментарі (0)

Творче спілкування учнів та викладачів і майстрів

Підвищення якості освіти, у тому числі професійної, сприяє впровадженню у навчально-виробничий процес сучасних освітніх технологій. У цьому контексті основними компонентами, які слід враховувати у навчанні та вихованні майбутніх фахівців, є їх індивідуальні здібності, здатність викладачів та майстрів до ефективного впровадження сучасних освітніх технологій, дидактична орієнтація на вироблення позитивно мотивованого ставлення учнівської молоді до нового, оцінювання результатів впровадження освітніх технологій.

З цією метою в училищі проходить декада, якою передбачено проведення конкурсів фахової майстерності з професій «Діловод. Адміністратор», «Оператор комп’ютерного набору. Секретар керівника (організації, підприємства, установи). Діловод», «Електромонтажник освітлювальних мереж та електроустаткування», «Електромонтер з ремонту та обслуго ... Читати далі »

Переглядів: 513 | Додав: Admin | Дата: 30.03.2015 | Коментарі (0)