День української кухні - як шана народним традиціям
З давніх-давен Україна славилася своєю багатою кухнею. І понині її страви користуються популярністю не лише в Україні, а й далеко за її межами.
Українська кулінарія нараховує десятки тисяч рецептів страв, які вирізняються простотою приготування і прекрасними смаковими якостями. В усьому світі добре відомі українські страви: борщ, пампушки, галушки, вареники, коржі, калачі, гречаники, фарширована риба, шпиговане сало, печеня, буженина.
Власні здібності у приготуванні окремих смачних страв продемонстрували учні ВПУ 7, під керівництвом майстра в/н Ратушняк Руслани Валеріївни у співпраці з майстром в/н Кордонюк Світланою Валентинівною та практичним психологом Сагателян Оленою Гарниківною, під час свята «День української кухні - як шана народним традиціям», яке проходило 27 березня в гуртожитку училища.
Здавна народ України славиться гостинністю, бо "весели
...
Читати далі »